Parkeren bij schiphol

Parkeren bij Schiphol voor een reis naar Amerika!

Wanneer je vanaf luchthaven Schiphol Airport naar Amerika vliegt en je auto wilt parkeren bij het vliegveld, kan dit erg prijzig zijn. Zeker wanneer je een lange rondreis maakt door de Verenigde Staten kunnen de kosten van lang parkeren behoorlijk hoog oplopen. Toch zijn er een paar manieren om te besparen op de kosten van parkeren bij Schiphol.

Klik hier om direct bij Parkos.nl te reserveren.

Onderstaande tips helpen om voor een lange tijd veilig en goedkoop te parkeren bij vliegveld Schiphol Airport. Zo kan je volop genieten van je reis naar het land van de onbegrensde mogelijkheden.

  • Parkeer nooit voor lange tijd op P1 en P2, direct op Schiphol Aiport. Deze parkeerterreinen van Schiphol kunnen niet worden gereserveerd en rekenen het hoogste tarief voor parkeren.
  • Vergelijk online de diensten en prijzen van diverse aanbieders van parkeerdiensten rondom Schiphol en bespaar zo tot wel 70% op de totale kosten.
  • Reserveer een parkeerplaats altijd ruim van te voren. Zo weet je zeker dat er een parkeerplaats beschikbaar is bij de goedkoopste aanbieder. Als je een paar dagen van te voren reserveert kan het gebeuren dat de goedkoopste en beste optie al is volgeboekt.
  • Houd scherp aanbiedingen van diverse parkeeraanbieders in de gaten en profiteer daarmee van scherpe kortingen op parkeren.
  • Lang op reis? Diverse aanbieders rekenen een vast bedrag voor lang parkeren, 20 dagen of langer. Zo ben je relatief goedkoop uit ten opzichte van bedrijven die dagtarieven rekenen.
  • Vermijd te aller tijde luxe opties als overdekt parkeren en valet parking. Des te meer service je vraagt, des te meer je betaalt.

Handige website om verschillende parkeeraanbieders rondom Schiphol te vergelijken: