Vliegen met Delta Airlines naar Amerika

Eén van de maatschappijen waarmee je vanaf luchthaven Schiphol naar Amerika kunt vliegen is Delta Airlines. Je kunt vanuit Nederland rechtstreeks vliegen op populaire bestemmingen in de VS zoals New York, Los Angeles, San Francisco en Washington DC. De vliegtijd varieert, afhankelijk van je bestemming, tussen de 8 en 11 uur. Andere bestemmingen zoals Miami, Dallas en Denver worden aangeboden met 1 tussenstop. Delta Airlines is niet goedkoop, als je op zoek bent naar de voordeligste deal kun je beter met een andere maatschappij vliegen. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat Delta Airlines een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij is.

Goedkope Delta Airlines tickets?

AanbiederVanaf
Skyscanner€ 399
Schipholtickets.nl€ 399
Vliegwinkel.nl€ 399
Vliegtickets.nl€ 399
KLM.com€ 399
TUI.nl Vliegtickets
TIX.nl Vliegtickets

Delta Airlines Geen maaltijden op korte vluchten

Vanwege de grote concurrentie onder luchtvaartmaatschappijen wil ook Delta Airlines proberen zo goedkoop mogelijk te vliegen. Daarom biedt deze maatschappij op kortere vluchten geen gratis maaltijden meer aan. Uiteraard geldt dit niet voor de vluchten vanuit Nederland naar de VS. Maar als je binnen de USA nog verder door vliegt naar een eindbestemming bestaat de kans dus dat je op die vlucht geen gratis maaltijd aangeboden krijgt.

Delta vervoert 170 miljoen passagiers per jaar

Delta Airlines vervoert jaarlijks zo’n 170 miljoen passagiers. Dagelijks vertrekken er wereldwijd 5000 Delta Airlines vluchten. De maatschappij opereert wereldwijd. Je kunt dus als je vanuit Nederland reist er ook voor kiezen om vanaf een luchthaven in België of Duitsland te vertrekken. Soms tref je dan een gunstiger vliegtijd of een goedkoper ticket. Ook kan het natuurlijk zijn dat een vlucht is volgeboekt als je al op korte termijn wilt reizen. Ook dan kan een andere vertrek luchthaven een uitkomst zijn. De tickets van Delta Airlines worden door alle ticketsellers online aangeboden. Je kunt natuurlijk je vlucht ook door een reisagent laten boeken, bij voorbeeld als je aansluitend nog binnenlandse vluchten wilt maken en liever alles vooraf regelt.

Niek Hindriks