Vliegen met Iceland Air naar Amerika

De IJslandse nationale luchtvaartmaatschappij Icelandair verzorgt vanaf Schiphol vluchten naar de Verenigde Staten. In vrijwel alle gevallen met een tussenlanding op Kevlavik, de luchthaven bij de IJslandse hoofdstad Reykjavik. De vluchttijden zijn daardoor iets langer dan wanneer je vanuit Nederland rechtstreeks naar Amerika vliegt. De stopover duurt over het algemeen 1 tot 2 uur. Met Icelandair kun je naar diverse bestemmingen in de VS vliegen. De tickets zijn vaak zeer scherp geprijsd en de service aan boord van het vliegtuig is prima.

Goedkope Iceland Air tickets?

AanbiederVanaf
Skyscanner€ 399
Schipholtickets.nl€ 399
Vliegwinkel.nl€ 399
Vliegtickets.nl€ 399
KLM.com€ 399
TUI.nl Vliegtickets
TIX.nl Vliegtickets

Iceland Air Waar wil je naartoe in Amerika?

Als je besluit om met Icelandair naar Amerika te vliegen dan kun je kiezen uit 12 bestemmingen. Er worden vluchten verzorgd naar Anchorage in Alaska, Boston, Chicago, Denver, Minneapolis, New York, Orlando, Philadelphia, Portland, Seattle, Tampa Bay en Washington DC. Op al deze vluchten kun je rekenen op de uitstekende service van Icelandair. Je mag maar liefst 10 kg aan handbagage meenemen en 23 kilogram ruimbagage. Frisdrank, koffie en thee worden aan boord gratis verstrekt, voor eventuele maaltijden moet ter plaatse worden betaald. Er is Wi-fi aan boord en je kunt gebruik maken van het entertainment programma. Het is mogelijk een stoel te reserveren, dus geen geduw en gedring bij het instappen om de beste plaatsen te bemachtigen.

Geniet van Scandinavische gastvrijheid

Tijdens je vliegreis naar Amerika met Icelandair geniet je van de Scandinavische service en gastvrijheid. De vluchten zijn niet alleen scherp geprijsd maar ook goed verzorgd. En een tussenstop op het vliegveld bij Reykjavik is zeker geen straf. Veel reizigers kiezen er zelfs voor om enkele dagen in de IJslandse hoofdstad door te brengen voordat ze doorreizen naar de VS. Er is genoeg te zien in en om Reykjavik. Denk aan de unieke warmwaterbronnen, het zwemparadijs met van nature warm water, The Blue Lagoon, en natuurlijk niet te vergeten de bekende Geysers die om de zoveel minuten stoom hoog de lucht in spuiten.

Niek Hindriks