Vliegen met Norwegian Air naar Amerika

Je bedenkt het wellicht niet direct als je een vlucht naar Amerika wilt gaan maken. Maar je kunt hiervoor ook gebruik kunt maken van vluchten uitgevoerd door Norwegian Air. Deze maatschappij heeft zich een paar jaar geleden gericht op de markt voor goedkope vluchten. Norwegian Air biedt dan ook vluchten aan naar een aantal bestemmingen in de VS voor absolute bodemprijzen. Je kunt al voor iets meer dan 400 euro van Amsterdam naar New York vliegen. Ook Florida, Boston en Miami staan op het vluchtplan van Norwegian Air.

Goedkope Norwegian Air?

AanbiederVanaf
Skyscanner€ 399
Schipholtickets.nl€ 399
Vliegwinkel.nl€ 399
Vliegtickets.nl€ 399
KLM.com€ 399
TUI.nl Vliegtickets
TIX.nl Vliegtickets

Norwegian air Vluchten met een tussenstop

De scherp geprijsde vluchten van Norwegian Air worden uitgevoerd met een tussenstop in Noorwegen. Je vliegt dus wel een stukje om. Miami wordt uitgevoerd met een tussenstop in Florida. Vrijwel geen maatschappij vliegt vanuit Europa rechtstreeks op Miami omdat de afstand daarvoor te lang is. Maar veel passagiers vinden het geen probleem om een extra stop te maken, als dit een flink bedrag scheelt op de ticketprijs. Als je voor een rechtstreekse vlucht bijna het dubbele moet betalen dan is een vlucht met een tussenstop zeker het overwegen waard.

Uitgekleed dienstenpakket bij Norwegian air

Om zo goedkoop te kunnen vliegen moet er natuurlijk wel wat aan service worden ingeboet. De maaltijden zijn minder uitgebreid en drankjes moeten apart worden betaald. Maar veel passagiers vinden dat niet erg. Als je toch het grootste deel van de vlucht slaapt, een film kijkt of een boek leest dan maakt het vaak niet zo heel veel uit dat de stewardessen niet ieder uur met eten en drinken langskomen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor deze manier van vliegen. Vliegen wordt op deze manier ook gewoner, net zoals reizen in de bus en de trein, en daar worden immers ook geen maaltijden uitgedeeld onderweg.

Niek Hindriks