Vliegen met TUI naar Amerika

Met reisorganisatie TUI kun je naar drie bestemmingen in de Verenigde Staten vliegen. TUI verzorgt vanaf Schiphol rechtstreekse vluchten naar Baltimore, Orlando Sanfort en Miami. Je kunt op je vlucht kiezen uit verschillende klassen. De goedkoopste klasse is Economy, dan heb je gemiddeld 74 centimeter beenruimte. Vlieg je in de meest luxe klasse, de Star Class, dan heb je, afhankelijk van het toestel waarmee gevlogen wordt, tot ruim een meter beenruimte. Op vluchten naar Amerika is een maaltijd inbegrepen, verdere drankjes en maaltijden moet je voor de goedkopere klassen aan boord betalen. Mede door deze maatregelen kan TUI de tickets tegen een scherp tarief aanbieden.

[button link=”https://www.amerikaantje.nl/tui” size=”xl” color=”red” window=”yes”]>> Snel naar Tui.nl[/button]  

Goedkope TUI Zoeken??

AanbiederVanaf
Skyscanner€ 399
Schipholtickets.nl€ 399
Vliegwinkel.nl€ 399
Vliegtickets.nl€ 399
KLM.com€ 399
TUI.nl Vliegtickets
TIX.nl Vliegtickets

De vlucht naar Orlando, Miami of Las Vegas

Wanneer je met TUI naar Orlando vliegt, arriveer je na circa tien uur op luchthaven Orlando Sanfort. Heb je een ticket naar Miami geboekt, dan vlieg je na een tussenstop door naar je eindbestemming. De vluchten naar Las Vegas zijn rechtstreeks.

Extra bestemmingen in het westen van Amerika

Je kunt met TUI ook naar bestemmingen in het westen van de VS vliegen. Er worden vluchten uitgevoerd naar San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Deze vluchten duren ruim 11 uur. Vanwege het tijdsverschil, het is in de VS vroeger dan in West-Europa, vervalt een deel van de reistijd op het moment dat je uit het vliegtuig stapt.

Speciale veiligheidsmaatregelen Tui

TUI moet zich voor het vervoeren van personen en goederen naar Amerika houden aan de voorwaarden die dit land hieraan stelt. Zo mag je je koffer die als ruimbagage meegaat niet op slot doen. Je mag hem alleen afsluiten met een speciaal TSA slot, dat door de autoriteiten kan worden geopend om de koffer op inhoud te controleren. Bepaalde artikelen mogen niet mee in het vliegtuig, zoals bij voorbeeld printercartridges. Hier kan een kwaadwillende immers explosieven in verstoppen. Om dezelfde reden mag je een printer niet meenemen naar de VS, ook niet in de ruimbagage. Voordat je instapt, zijn alle basisgegevens van de passagiers, naam, geslacht en geboortedatum, aan de Amerikaanse autoriteiten doorgegeven.

[button link=”https://www.amerikaantje.nl/tui” size=”xl” color=”red” window=”yes”]>> Snel naar Tui.nl[/button]