Reisverzekeringen voor Amerika

Wanneer u reist naar Amerika is het aan te raden een reisverzekering af te sluiten. Met een reisverzekering verzekert u zichzelf tegen onvoorziene omstandigheden. Je hebt twee verschillende reisverzekeringen: een doorlopende reisverzekering en een kortlopende reisverzekering. Hiernaast heb je Europa of wereld dekking, voor een reis naar Amerika is het aan te raden een Wereld dekking te nemen.

Het is aan u de keuze of u een doorlopende of kortlopende reisverzekering kiest. Een doorlopende reisverzekering is het gehele jaar geldig en een kortlopende reisverzekering is alleen geldig de periode die u geselecteerd heeft.

In veel gevallen is het voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten inclusief een annuleringsverzekering optie.

Het afsluiten van een reisverzekering is erg verstandig wanneer u langer op reis gaat

Overzicht meest gekozen doorlopende reisverzekering

AanbiedersPrijs
INGDoorlopend of kortlopend
ANWB.nlDoorlopend of kortlopend

Waarvoor ben je gedekt?

Waarvoor bent u nu gedekt? Dat is geheel afhankelijk van de aanvullende voorwaarden die u selecteert. Vaak zit er in een basispakket de volgende dekkingen: Verzekering tegen diefstal van bagage of documenten, persoonlijke hulp van alarmcentrale. Veelal is in de reisverzekering een aansprakelijkheidsverzekering voor schades opgenomen.

Het is belangrijk om goed te kijken hoe u verzekerd bent met uw zorgverzekering. Het is namelijk vaak ook zo dat u aanvullende verzekering kunt nemen bij uw zorgverzekering en zo ook goed gedekt bent. U kunt ook een losse doorlopende reisverzekering afsluiten waarin alles ook goed gedekt. is.

Heeft u ook een annuleringsverzekering afgesloten? Dan bent u ook gedekt tegen problemen en annuleringen tijdens te reis! Zo krijgt u in sommige gevallen alle reiskosten vergoed als u tijdens de reis plotseling terug moet naar Nederland.

Wat moet u doen bij problemen?

Wij raden u aan om ten alle tijden een mobiele telefoon bij de hand te hebben. In de nationale parken en in de steden is het bereik veelal goed. Echter kan het zo zijn dat u ook terecht komt in gebieden met een mindere bereikbaarheid.

In geval van nood, belt u altijd 911, dit is het nationale alarmnummer in Amerika!

  • Bel 911

Hierna kunt u uw reisverzekering alarmcentrale bellen die vervolgens het vervolgtraject voor u in werking zet. U kunt ook het 24/7 nummer bellen van uw reisaanbieder.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *