Vliegen met Aer Lingus naar Amerika

Aer Lingus is de nationale Ierse luchtvaartmaatschappij. Het ligt wellicht niet voor de hand om met deze maatschappij naar de VS te vliegen maar het kan wel degelijk een optie zijn. De vlucht duurt wel een aantal uren langer, omdat je vanuit Nederland altijd een stop maakt in Ierland. Sommige vluchten naar bepaalde bestemmingen in de VS worden met twee tussenstops uitgevoerd. Maar het grote voordeel is dat je heel voordelig kunt vliegen naar bestemmingen zoals New York, San Francisco en Chicago. Dit kan soms honderden euro’s schelen ten opzichte van een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol.

Goedkope Aer Lingus tickets?

AanbiederVanaf
Skyscanner€ 399
Schipholtickets.nl€ 399
Vliegwinkel.nl€ 399
Vliegtickets.nl€ 399
KLM.com€ 399
TUI.nl Vliegtickets
TIX.nl Vliegtickets

Air lingus Ideaal als je low budget wilt vliegen

Als het maken van een tussenstop geen probleem voor je is, dan is het zeker het overwegen waard om met Aer Lingus te vliegen. Het kan flink schelen op de ticketprijs en uiteindelijk ben je vaak niet eens zo heel veel langer onderweg dan wanneer je een vaak flink duurdere rechtstreekse vlucht zou nemen. Ook met een tussenstop in Ierland sta je in ongeveer 11 uur in New York of Chicago. De service aan boord is zoals je mag verwachten op een intercontinentale vlucht.

Een stop over in Ierland

Je kunt van je stop over in Ierland natuurlijk ook een korte citytrip maken. Dublin is een leuke stad om te bezoeken. De mensen zijn aardig en de natuur is prachtig. Daar komt bij dat je in Ierland gewoon met euro’s kunt betalen. Dus als je je reis naar de VS wilt beginnen met een kort bezoek aan Ierland dan is vliegen met Aer Lingus naar Amerika een heel goed alternatief. Ook bij Aer Lingus geldt dat je het voordeligst uit bent als je je ticket ruim van tevoren boekt.

Niek Hindriks