Vliegen via Londen naar Amerika

Sommige reizigers kiezen ervoor om via Londen naar de VS te vliegen. Vanaf de grootste luchthaven van Londen, Heathrow, vertrekken dagelijks vele vluchten die de Atlantische Oceaan oversteken. Vliegen vanaf Londen heeft soms als voordeel dat je goedkoper uit bent of dat je op een voor jou beter passend tijdstip kunt vliegen. De transfertijd op de luchthaven van Londen moet je dan natuurlijk wel bij je reistijd incalculeren. Vaak gaan de transfers vrij vlot en kun je al binnen een paar uur je reis vervolgen.

Goedkope tickets via londen vinden?

Zoek via de onderstaande partijen!

AanbiederVanaf
Skyscanner€ 399
Schipholtickets.nl€ 399
Vliegwinkel.nl€ 399
Vliegtickets.nl€ 399
KLM.com€ 399
TUI.nl Vliegtickets
TIX.nl Vliegtickets

Prijsvechters in Londen

Ook vanuit Londen kun je met prijsvechters naar de Verenigde Staten vliegen. Er wordt ook op deze vluchten op van alles bezuinigd om de ticketprijs omlag te krijgen. Was het vroeger zo dat je in het vliegtuig in de watten werd gelegd, zeker op langere intercontinentale vluchten, tegenwoordig is het bij sommige maatschappijen ook op vluchten naar de VS gebruikelijk dat je voor maaltijden en drankjes moet betalen. Bagage meenemen is meestal nog wel bij de prijs inbegrepen, maar het zal niet lang meer duren en dan moet je wellicht ook daarvoor apart betalen.

Waarom kiezen voor vliegen vanaf een luchthaven in Londen?

Er zijn verschillende redenen waarom je voor een tussenstop in Londen kiest. De prijs kan een belangrijke factor zijn. Als je met een overstap in Londen een paar honderd euro op een ticket naar je eindbestemming kunt besparen is dit natuurlijk een goed argument. Ook als vluchten vanaf Amsterdam volgeboekt zijn dan is Londen een prima alternatief. Je vliegt er binnen een uur naartoe en de luchthavens zijn van alle gemakken voorzien als je enkele uren moet wachten op je aansluitende vlucht naar de VS. Dankzij het tijdsverschil, je vliegt immers “tegen de klok in” kom je altijd een flink aantal uren vroeger aan op je eindbestemming. Dat kan een voordeel zijn, maar het kan natuurlijk ook een flinke jetlag opleveren.

Niek Hindriks