Fall Creek State Park

Fall Creek State Park is een park dat in de staat Tennessee te vinden is. Het is een park van flinke omvang. Het gaat om een gebied van 110 vierkante kilometer. Er is veel ruimte voor de watervallen die er zijn. Dit is voor veel mensen de voornaamste reden om naar dit gebied te trekken. Dat neemt niet weg dat er nog veel meer te zien is dat meer dan de moeite waard is.

Fall Creek State Park watervallen

Wanneer gekeken wordt naar Fall Creek State Park, dan zal het altijd in de eerste plaats over de watervallen gaan. Er zijn verschillende plekken waar de val bijna tachtig meter is. Het gaat dan om de Fall Creek Falls zelf, maar ook om de Coon Creek Falls. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de tientallen verschillende die hier te vinden zijn. Er zijn weinig plekken op de wereld waar dit op gelijke wijze te vinden is.

Vergezichten in alle richtingen

Een ander punt waar Fall Creek State Park zich onderscheid van veel andere state parks is de mogelijkheid om in de verte te turen. Dat komt door de grote hoogte verschillen die hier te vinden zijn. Daardoor zijn mooie vergezichten te vinden die over de hele wereld bekendheid genieten. Deze zijn vaak in de omgeving van de watervallen te vinden, dus het één is dan ook met het ander te combineren.