T.H. Stone Memorial St. Joseph Peninsula State Park

Het T.H. Stone Memorial St. Joseph Peninsula State Park is een belangrijk park in de staat Florida. Het ligt langs Route 98. De bezienswaardigheden die hier te vinden zijn, wijken in grote mate af van wat normaal gesproken misschien verwacht mag worden van een park. Het draait hier minder om bijvoorbeeld bos of bergen. Het gaat juist meer om strand en zee. Dat maakt dit park dan ook de moeite waard.

T.H. Stone Memorial St. Joseph Peninsula State Park

Het T.H. Stone Memorial St. Joseph Peninsula State Park wordt vooral bezocht door liefhebbers van actieve vakanties. Dit komt omdat er zowel op het land als in het water allerlei interessante activiteiten zijn te doen. Denk aan wandelen en fietsen enerzijds, maar denk vooral ook aan zwemmen, duiken en kanoën anderzijds. Dit maakt het state park vooral ook aantrekkelijk als zonbestemming voor de echte liefhebber. Dit is ook een belangrijk punt voor dit park.

Liefhebbers van natuur

Hoewel er veel actieve mogelijkheden zijn in T.H. Stone Memorial St. Joseph Peninsula State Park is het ook zo dat er goede mogelijkheden zijn voor de liefhebbers van natuur. Het park is daarbij vooral een favoriete bestemming voor vogelsporters. Er zijn meer dan 200 verschillende soorten vogels te spotten in dit gebied wanneer het juiste moment van bezoeken wordt gekozen. Dit gaat dan om allerlei verschillende soorten, waaronder enkele zeer bijzondere.