Wil jij ook ieder jaar meermaals naar Amerika?

Droom jij er ook van om eigen baas te zijn en houd je van reizen? Heb jij in de afgelopen jaren al heel wat van de wereld gezien en wil je je ervaringen graag met andere reizigers delen? Dan is Travel Worker worden bij Amondo echt iets voor jou. Je werkt als zelfstandige en bent dus “eigen baas”. Je bepaalt ook zelf wanneer je de door jou georganiseerde reizen maakt.

Organiseer reizen naar alle uithoeken van de wereld

De reizen die je organiseert kunnen gaan naar alle landen van de wereld. Je bent dus niet beperkt tot een aantal landen. Of je nu naar Amerika, Azië of Afrika wilt, de reis kan overal naartoe gaan. Het is aan jou om reizigers te werven die met jou als reisleider op stap willen. Dit doe je door je reis zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden en de reizigers te trakteren op bijzondere excursies en bezienswaardigheden die ze anders misschien niet zouden bezoeken.
Je mag ook je eigen reizen boeken, kortom iedere vakantie naar Amerika is vanaf nu een stukje goedkoper!

Werk als zelfstandige (zzp) met deskundige ondersteuning

Je werkt onder de vlag van Amondo als zelfstandig reisagent. Maar je hebt de zekerheid van een ondersteunende organisatie met de nodige vakkennis en technische systemen. Daarnaast heb je ruim 1100 collega Travel Workers die je met raad en daad kunnen bijstaan. Een specifieke opleiding in het toerisme is niet vereist. Maar Amondo verwacht wel van je dat je de nodige reiservaring hebt en een goed organiserend vermogen. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden en goed met mensen kunnen omgaan natuurlijk ook een vereiste. Je kunt zelf je werktijden indelen, je kunt veel vanuit huis regelen of bij mensen op bezoek gaan om ze over de reizen te informeren. Je kunt dit werk zowel fulltime als parttime doen.

De kosten en de verdiensten

Je betaalt als Travel Worker bij Amondo een bijdrage van 23 euro per maand. De eerste drie maanden gelden als vrijblijvende proefperiode. Je verdient tussen de 5 en 7% van de totale reissom.

Heb jij interesse om Travel Worker te worden?

Ben je enthousiast geworden en wil jij aan de slag als Travel Worker? Neem dan direct contact op met Amondo. De medewerkers kunnen je alles vertellen over dit unieke concept en samen met jou bekijken of je geschikt bent om aan het snel groeiende team te worden toegevoegd.