Dag 8 – Antelope Island State Park – Brigham koa

Na een prima overnachting op de KOA van Springville (wel erg veel muggen), zijn de we volgende ochtend afgereisd naar Antelope island.
antelope state parkAntelope island is een schiereiland in the Great Salt Lake, het bijzondere aan het eiland is dat er een kudde bizons leeft. Deze kudde bizons is hier niet zelf gekomen maar is hier naar toe verplaatst, zodat de bizons kunnen blijven voortleven. Naast de schitterende omgeving en vaak schitterende plaatjes ivm het great salt lake kan je zoals wij ook hebben gedaan eventje baden in het Great Salt Lake.
Het is een buitengewone ervaring wanneer je in het water springt, hoe goed je ook je best doet om onderwater te komen, het is eigenlijk niet mogelijk.

Eigenlijk zijn we de hele dag in het park geweest, het blijft een bijzonder gezicht om de bizons voorbij te zien lopen en rustig hun gang ziet gaan.

Na deze relaxte dag, zijn we richting Brigham gereden, hier hebben we weer gekampeerd op de KOA van Brigham. In Brigham zelf staat overigens wederom een grote Momomen Kerk.