Hoe 5G jouw vakantie nóg geslaagder maakt

Hoe 5G jouw vakantie nóg geslaagder maakt

Ben jij aan het aftellen naar je vakantie? Met een to-do lijstje maak je de voorbereidingen een stuk makkelijker. Vanaf 2020 wil je misschien ook wel een telefoon met goede 5G ondersteuning op je checklist noteren. 5G is de nieuwste generatie mobiel internet en de razendsnelle opvolger van 4G. Het is stabieler, betrouwbaarder en de downloadsnelheid kan wel tien keer hoger zijn dan het huidige netwerk. Kom je er op het vliegveld achter dat je nog helemaal geen film hebt voor tijdens de vlucht? Dat regel je gewoon vlak voor het boarden nog even!

Internetten als nooit tevoren met T-Mobile

T-Mobile heeft er hard aan gewerkt haar netwerk geschikt te maken voor 5G en behoort tot de eerste providers die binnen Nederland een 5G-ready-abonnement aanbiedt. Met een Unlimited abonnement van T-Mobile heb je toegang tot 5G-internet wanneer het er is. Het eerste 5G-netwerk is eind juni in Nederland beschikbaar. Aan het eind van het jaar kun je met T-Mobile door het hele land gebruikmaken van 5G. Ook in de rest van de wereld wordt aan de uitrol gewerkt. Tijdens je vakantie even snel je foto’s op Instagram delen of online backuppen? Geen probleem dus!

De belangrijkste voordelen van 5G op een rijtje

Het belangrijkste kenmerk en tegelijkertijd voordeel van 5G is natuurlijk de extreem hoge snelheid. Je kunt met 5G meer data versturen en bovendien is dit minder belastend voor de accu voor je toestel. Extra handig wanneer je op vakantie bent en lang niet altijd je telefoon zomaar even kunt opladen. Met 5G gaat het uploaden veel sneller (van 32 Mpbs naar 50 Mpbs), maar is vooral de downloadsnelheid indrukwekkend. In nog geen vijftien seconden kun je een spel downloaden. Ook kunnen er meer mensen tegelijkertijd van hetzelfde netwerk gebruikmaken.

Razendsnel internet, ook tijdens je vakantie

Wil jij zometeen binnen Nederland, maar ook buiten de grenzen van ons land gebruik kunnen maken van het allersnelste internet? Dan heb je behalve een 5G-abonnement ook een smartphone met een 5G-modem nodig. Bij T-Mobile kun je kiezen uit diverse telefoons met 5G-ondersteuning. Een filmpje kijken terwijl je met een cocktail in de hand aan het zwembad ligt, je leukste vakantiefoto’s razendsnel op sociale media uploaden en tijdens een busreis je favoriete game spelen? Het kan allemaal probleemloos! Vooral grote merken als Samsung en Huawai hebben toestellen met 5G-ondersteuning.

Zo leg jij die onvergetelijke vakantie haarscherp vast

Geen enkele vakantie is natuurlijk compleet zonder foto’s. De Golden Gate brug in San Francisco, De arches in Moab, de pyramides in Egypte en de pracht en praal van het romantische Capri leg je nóg beter vast met een mobiele telefoon met 5G-ondersteuning. Want de nieuwste telefoons zijn natuurlijk ook uitgerust met de beste camera’s. Tegen de haarscherpe vakantiefoto’s die je met je nieuwe mobiele telefoon maakt, kan zelfs een fotocamera haast niet op. Met een mobiele telefoon met 5G-ondersteuning kan jouw vakantie zo niet meer stuk!

Comments are closed.