Mobiel bellen en Internetten in Amerika

Mobiel bellen en internetten in Amerika naar Nederland kan een duur grapje worden en daarom loont het om voor vertrek even goed te bekijken hoe en wat je het beste kan doen. Er zijn diverse mogelijkheden om goedkoop te bellen vanuit Amerika naar Nederland. Deze mogelijkheden staan hieronder beschreven:

Internet

Op de camping, in uw hotel of onderweg beschikt u niet ten alle tijden over Internet. Maar waar internet is zou in principe gebeld kunnen worden door bijvoorbeeld gebruik te maken van Skype en/of whatsapp. 
Bellen met een telefoonkaart kan nog steeds in Amerika, maar zoals je in Nederland ook ziet, verdwijnen ook in Amerika de telefooncellen snel uit het straatbeeld en gelukkig worden de internetbundels steeds voordeliger.

Klik hier om een te  Simkaart Bestellen

Klik hier om een internationale simkaart te bestellen.

Wat nu? Wat zijn de mogelijkheden?

Als u vaak in contact wilt komen met het thuisfront is het volgende wellicht een goede oplossing voor u. Diverse aanbieders bieden tegenwoordig de mogelijkheid om een simkaart aan te schaffen die expliciet is bedoelt voor het bellen naar Europa:

 • Uw telefoon moet geschikt zijn voor het bellen in Amerika. Dit is de 1900mhz band. (op de site van uw telefoon fabrikant staan vaak het aantal MHZ vermeld)
 • Uw telefoon moet sim-lock vrij zijn. Dit betekent in het snel dat u zomaar een andere sim van een andere provider in uw telefoon mag stoppen. Weet u dit niet zeker? Test dit dan door een simkaart van een vriend of collega van een ander netwerk in uw telefoon te stoppen en te kijken of dit correct werkt.

Klik hier om een te  Simkaart Bestellen

Hoe werkt deze internationale Sim card?

In het kort;  u ontvangt van een simkaart wat werkt in Nederlandse toestellen, bij deze simkaart ontvangt u een Amerikaans nummer, activeren van deze simkaart doet u online, het tegoed van de simkaart verhogen doet u door het kopen van prepaid kaarten van de maatschappij bij tankstations, winkelcentra en winkels van de maatschappij.

Meer informatie over deze simkaarten kunt u vindt u hier .

Is uw reis al gepland? Bent u nog op zoek naar leuke unieke / verborgen plekjes? Klik dan snel hier en lees verborgen plekken in Amerika

Mobiel Internet

Door de aanschaf van de simkaart is het nu zelfs mogelijk om voor Amerikaanse tarieven te internetten op uw mobiel. Dit is natuurlijk ideaal voor het ophalen van email, bekijken van het nieuws en het updaten van uw sociale media status.
In Amerika wordt meer dan in Nederland met speciale internet bundels gewerkt. 500mb / $15 1gb 25$ (dit is natuurlijk afhankelijk van de aanbieder, kijk daarom voor de juiste prijzen op de site van de gekozen aanbieder.

Klik hier om een internationale simkaart te bestellen.

 

Mobiel internet verbruik?

Wat verbruik ik nu ongeveer per sessie in Amerika? Bijvoorbeeld voor het ophalen van een email, bekijken van een website of overige internet gerelateerde zaken?
Het verbruik is sterk afhankelijk van wat u doet. Voor het ophalen van een foto bent u namelijk al gauw 1 tot 5 mb kwijt en het bezoeken van meerdere websites zit je al snel rondom de 10mb.  Download je rond de 100 emails dan kan je al gauw rekenen op 8-10mb. Kortom het is natuurlijk afhankelijk hoeveel je internet en wat voor mail opgehaald wordt.

Het is wijsheid om voor vertrek te bekijken wat u momenteel gebruikt. Je kunt dan altijd gemakkelijk zien wat je ongeveer nodig denkt te zijn.
Hiernaast is het wellicht verstandig om grotere bestanden te downloaden via wifi netwerken en niet via het telecom netwerk!

Klik hier om een internationale simkaart te bestellen.

Bereikbaarheid / Dekking Amerikaanse Telecom/Gsm providers

Amerika is erg groot en er zijn helaas nog plekjes waar geen zendmast is te vinden. Actuele dekking kunt u vinden op de site van de gekozen Simkaart telecomprovider.

U kunt een simkaart bestellen van

 • AT & T
 • RED POCKET
 • PURE SIM
 • SIMPLY CAlling

Klik hier om een internationale simkaart te bestellen.

Tips

 • Koop een internationale simkaart en profiteer van aantrekkelijke tarieven.
 • Bekijk vooraf de dekking van het netwerk om teleurstelling te voorkomen
 • Geef het USA nummer door aan vrienden en familie in Nederland, wisselt u deze namelijk niet om, kunt u niet gebeld worden op uw nederlandse 06 nummer.
 • Bestel snel uw simkaart hier — > Klik hier om een internationale simkaart te bestellen.

Klik hier om een te  Simkaart Bestellen

Voordelig alternatief

De voordeligste manier is het bellen via skype, indien er geen internet aanwezig is dan kan het voordeligst gebeld worden via een telefooncel.
De telefoonkaarten hiervoor zijn overal beschikbaar.
Bellen naar Nederland gaat op de volgende manier:
Toets eerst 011-31 en dan het netnummer zonder een 0

Klik hier om een internationale simkaart te bestellen.

Speciale acties?

Ontvang direct nieuws wanneer wij weer een goede Simkaart actie hebben voor Amerika inc veel dataverkeer;

Geef je hier op voor de nieuwsbrief! 

Klik hier om een te  Simkaart Bestellen

Meer informatie?

Wilt u nog meer weten? Kijk ook de volgende pagina’s: Auto huren in Amerika,  Camper Huren in AmerikaKamperen in Amerikade Nationale Parken, ‘Hotel of Motel?’ en waar kunt u goedkope vliegtickets vinden?

Goedkoop bellen en internetten in Amerika

Bellen en internetten is aan voortdurende veranderingen onderhevig, ook in Amerika. Het zal je overigens verbazen dat nog heel veel Amerikanen gebruik maken van een ouderwetse inbelverbinding, iets wat wij ons in Nederland nog nauwelijks kunnen voorstellen. Maar als je naar de VS reist wil je natuurlijk bereikbaar zijn. Voor het thuisfront in geval van nood, maar wellicht wil je ook binnen de VS bellen en gebruik maken van het internet.

Wat kost bellen en internetten in Amerika?

Je kunt goedkoop bellen en internetten in Amerika, zeker als je voor vertrek de mogelijkheden uitzoekt. Gebruik maken van Skype, Whatsapp of Facetime. Dit kost natuurlijk wel MB’s van je internetbundel, maar het is doorgaans goedkoper dan bellen. Vaak kun je gebruik maken van Wifi in je hotel. Ook zijn er in de VS nog overal internetcafés te vinden waar je via het internet contact kunt zoeken met bij voorbeeld het thuisfront.

Klik hier om een te  Simkaart Bestellen

Ervaringen met het gebruik van Europese mobiele toestellen in Amerika

Wanneer je als Europeaan naar Amerika reist, is het belangrijk om te weten hoe je Europese mobiele toestel daar zal functioneren. Hier zijn enkele sleutelpunten:

 • Compatibiliteit: De meeste moderne Europese smartphones zijn compatibel met Amerikaanse netwerken. Echter, oudere of budgetmodellen ondersteunen mogelijk niet de in Amerika gebruikte frequentiebanden. Controleer of je toestel de 1900 MHz en 850 MHz banden ondersteunt.
 • Instellingen: Zorg ervoor dat je toestel is ingesteld op automatische netwerkselectie. Dit zorgt ervoor dat het zich automatisch aanmeldt bij beschikbare netwerken.
 • Simkaart en Roaming: Overweeg het aanschaffen van een lokale Amerikaanse simkaart voor betere tarieven en dekking. Roaming met een Europese simkaart kan aanzienlijk duurder zijn. Zorg ervoor dat je telefoon simlockvrij is.
 • Data en Belplannen: Informeer voor vertrek bij je Europese provider over de beschikbare internationale plannen. Sommige providers bieden speciale pakketten voor de VS.
 • Noodnummers: In Amerika is 911 het algemene noodnummer. Zorg ervoor dat je dit nummer kent en begrijpt hoe je in geval van nood een oproep kunt plaatsen.
 • Ervaringen van Reizigers: Online forums en reisblogs kunnen waardevolle inzichten bieden van andere reizigers over hun ervaringen met het gebruik van Europese mobiele toestellen in Amerika. Deze bronnen kunnen nuttige tips en trucs bevatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *