10 beste bestemmingen in Amerika

Wat zijn de top 10 bestemmingen in Amerika, in het onderstaande overzicht staan 10 schitterende steden die je zeker een keer moet bezoeken!

10. Orlando, Florida

Orlando Florida is voornamelijk bekend van Disneyland, Universal studio’s en Seaworld, naast deze parken zijn er relatief veel spa’s om lekker bij te komen van alle drukte.

bron: Orlando TImes

9. Washington DC, District of Columbia

Op de 10e plaatst staat Washington DC, de politieke hoofdstad van Amerika, naast de  politiek staat Washington bekend om de historie en vele musea!

8. Seattle, Washington state

Kenmerkend voor Seattle is de Needle, waarmee je een schitterende 360 graden view hebt op deze leuke en gezellig stad, de stad met de eerste Starbucks. Lopen langs de haven en gebruik maken van de Monorail zijn een absolute must do in deze gezellige stad.

image; TheJointblog

7. San Diego, Californie

Een bruisende stad, gezellig en rustige mensen, een “Europees” lijkend mainstreet met lekkere restaurants. Bezoek je San Diego? Ga dan ook langs Seaworld, San Diego Zoo en Balboa Park! Hiernaast in de haven ook zeker een bezoek brengen aan het US Midway vliegdekmuseum!

San Diego

6. Los Angeles, Californie

Een drukke stad, heel veel mensen en met geluk kan je zonder file van de ene kant naar de andere kant van deze immense stad komen. Wat je zeker moet bezoeken in Los Angeles; de Universal Studios, Walk of Fame, Rodeo Drive, Downtown en natuurlijk het schitterende uitzicht op de Griffith Observatory!losangeles

 

5. New Orleans, Louisiana

New Orleans is nog bekender geworden sinds orkaan Katrina heel leed in de stad heeft veroorzaakt. Echter na deze verschrikkelijke orkaan is de stad sterker teruggekomen dan voorheen! Het jaarlijkse Mardi Grass, door Bourbon street, is een ongekend groot succes voor de stad! Ben je in New Orleans? Bezoek dan zeker het historische Franse kwartier! Ook een kijkje aan het Superdrome is zeker de moeite waard!

strengthsinternational.com
strengthsinternational.com

4. Las Vegas, Nevada

Wij omschrijven Las Vegas als een pretpark midden in de woestijn, voor iedereen is er iets te doen, of je nu een avonturier bent, een gokker, een shopper, of met een familie. Las Vegas heeft voor echt iedereen iets. Bezoek je Las Vegas? Loop dan langs de strip, geniet van het uitzicht op de Stratosphere, bezoek fremont street (oud Las Vegas) en bezoek overdag de Hoverdam of de Red Rock Canyon. Bekijk ook onze special over Las Vegas.

3. San Francisco, Californie

Voor velen lijkt San Francisco het meest op Europa, de sfeer, de gezelligheid, ieder wijk heeft zijn eigen charme. De drukte van MarketStreet, de gezelligheid bij pier 39, de Golden Gate Bridge en natuurlijk Alcatraz. San Francisco is voor velen ook een goed begin van de reis, de temperatuur is gematigd en wanneer je richting de Nationale Parken gaat, zul je de temperatuur rustig omhoog zien gaan.

2. Chicago, Illinois

Chicago, de eerste stad met liften.. Chicago heeft de bijnaam Windy City, dit zou komen doordat de wind van  Lake Michigan altijd hard door de stad waait (er zijn ook andere theorieën) . Chicago heeft een interessant verleden, er staan schitterende gebouwen en Chicago is voor veel films een decor. Ga je naar Chicago? Bezoek dan zeker ook de Willis tower (voormalig Sears Tower) voor een adembenemende view over de stad, het Adler Planetarium en het Millennium park.

Chicago, door Ross images https://www.flickr.com/photos/delobbo/

1. New York

The Big Apple, the City that never sleeps zo zijn er nog wel meer namen voor deze schitterende stad New York. Zodra je aankomt in New York voel je de energie van deze stad. Hiernaast is er natuurlijk genoeg te doen, zoals het bezoeken van de Empire State,  Statue of Liberty , Guggenheim museum, Het Moma museum. Of in de late uurtjes rond lopen op Times Square.

 

Top of the Rock
Uitzicht over nyc

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron;
http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Destinations-cTop-g191