Eindelijk zonder laptop op vakantie met de Samsung Note 8 i.c.m. DeX?

Eindelijk zonder laptop op vakantie met de Samsung Note 8 i.c.m. DeX?

Een Samsung Note 8 is natuurlijk ideaal om makkelijk mee te werken. Het grote beeldscherm zorgt ervoor dat je er efficiënt mee aan de slag kunt. Toch heb je soms echt nog de laptop nodig voor bepaalde zaken. Hier komt een einde aan. Samsung heeft nu namelijk de DeX gepresenteerd, een handige accessoire om je Samsung Note 8 om te toveren in een laptop.

Wat is de Samsung DeX?

De Samsung DeX is een praktische accessoire die het mogelijk maakt om een toetsenbord, een muis en / of een beeldscherm aan te sluiten op je Samsung smartphone. Deze accessoire laat je heel eenvoudig je mail beheren, video’s bekijken, social media gebruiken, documenten lezen, maken en wijzigen, surfen op internet en werken in bestanden. Dit alles is mogelijk omdat je met de DeX van Samsung gemakkelijk toegang krijgt tot de nodige Android apps. De gebruiksvriendelijke interface is namelijk volledig geoptimaliseerd om te werken als laptop, inclusief een aanpassing aan diverse schermgrootten. Het DeX station is zeer volledig, met een koelventilator, USB type-C power-in, AFC, Ethernet en USB 2.0 poorten (2x). 

Zet eenvoudig je Samsung Note 8 in het station

Je kunt direct gebruik maken van de DeX accessoire door je Samsung Note 8 in het DeX station te plaatsen. Vervolgens wordt er automatisch gezocht naar een verbinding met een monitor die HDMI-compatibel is. Er is samengewerkt met Adobe en Microsoft, waardoor je bijvoorbeeld heel makkelijk kunt werken binnen bijvoorbeeld Adobe Acrobat Reader Mobile en MS Office. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van Windows apps om via onder meer Amazon Web Services en Citrix toegang te krijgen tot diverse virtuele computers. Uiteraard heeft Samsung ervoor gezorgd dat deze toegang via de DeX volledig veilig en betrouwbaar is.

Ideaal voor op vakantie

Met het DeX station bij je Samsung Note 8 heb je een complete computer bij je op vakantie. Je kunt dan ook werken zoals jij het wilt en profiteren van alle gemakken die deze accessoire je te bieden heeft. Natuurlijk hoef je er niet veel ruimte voor vrij te laten in je koffer. Het DeX station ontvang je nu gratis bij een Samsung Note 8.

 

Comments are closed.