Op pad met Wicked Campers!

Wat zijn wickedcampers

Een Wicked Camper is een camper oftewel huis op wielen die je in diverse landen waaronder de VS kunt huren als je bij voorbeeld een rondreis gaat maken. Veel mensen die een reis door Amerika maken huren een camper omdat dit veel vrijheid geeft. Je kunt natuurlijk ook per auto of trein door de USA reizen, maar met een camper heb je erg veel vrijheid. Je kunt in het gehele land op honderden plaatsen verblijven met je camper, er zijn overal standplaatsen. In Amerika zijn zelfs hele dorpen die uitsluitend bestaan uit mobile homes, omdat veel mensen ze als permanente woonruimte gebruiken. Wicked Campers kun je in de VS heel goedkoop huren, de huurprijs is niet eens zo veel hoger als die van een gewone auto. Je moet er natuurlijk wel mee kunnen rijden, want met een camper rijden is toch echt wat anders dan in een gewone personenauto.

Waar huur ik een Wicked Camper

wickedcampers special united states

Je kunt in vrijwel alle Staten van Amerika een Wicked Camper huren. Of je reis nu start in Californië, Arizona of Texas. Je kunt de huur van de camper al vooraf regelen via het internet. Zodra je gearriveerd bent kun je dan de door jou gehuurde camper ophalen. Als je een rondreis door Amerika wilt gaan maken en je camper al ruim van tevoren boekt, dan kun je bovendien gebruik maken van leuke kortingen en acties zodat de prijs nog lager uitvalt. Je kunt je camper aan het einde van je vakantie ook in een andere staat weer inleveren, zodat je een trip van oost naar west kunt maken of op een andere wijze meerdere staten doorkruisen. Wicked Camper heeft pick up en drop off points in Vancouver en Los Angeles. De campers zijn van alle gemakken voorzien, er zit vanzelfsprekend een keuken in zodat je je eigen maaltijden kunt bereiden en er zijn comfortabele slaapplaatsen.

Direct een offerte aanvragen

Ontdek Amerika op je eigen manier

wicked campers amerikaantjeAls je een camper huurt, kun je gaan en staan waar je maar wilt. Je bent niet gebonden aan vaste routes of vaste vertrektijden, wat wel het geval is als je bij voorbeeld met het openbaar vervoer reist of een georganiseerde groepsreis maakt. Je kunt je eigen plan trekken en behalve de bekende hotspots van Amerika ook kleine dorpjes en steden bezoeken en over wegen rijden waar de gemiddelde toerist normaal gesproken niet zo snel komt. Dus als je een beetje avontuurlijk bent ingesteld en graag je eigen plan trekt als je een rondreis door de USA gaat maken, dan is een camper je ideale vervoermiddel.

Een WickedCampercamper voor 2 tot 5 personen

wickedcampers united statesJe kunt bij Wiced Camper verschillende soorten campers huren. Ze hebben wel allemaal één ding gemeen: De opvallende beschildering. Iedere camper heeft een uniek uiterlijk, je valt meteen op als je met een Wicked Camper op pad bent. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap kun je een camper huren voor 2 personen of een enorm grote camper waar je met gemak met 5 personen in kunt verblijven. Bij alle campers is een reisafstand van 160 km per dag inbegrepen bij de huurprijs. Wil je meer kilometers maken dan kun je dat bij het huren van de camper aangeven of je betaalt na afloop van je reis de extra verreden kilometers. De campers hebben allemaal een automatische versnellingsbak, iets wat in de VS vrij gebruikelijk is maar waar veel Nederlanders wellicht even aan moeten wennen. Je kunt ook een navigatiesysteem bij de camper huren zodat je precies weet hoe je moet rijden om op je bestemming te komen.

Meer informatie:
Check ook onze speciale Camper huren pagina.