De eerste dag in San Francisco

Groenland
Groenland

13 juli, 2014
Eindelijk is het zover, we gaan weer naar Amerika! Tassen zijn gepakt en alle elektronica is mee!

Onze reis was prima en hadden mooie plekken in het vliegtuig. We hadden gekozen voor economy-plus stoelen. Ook al is het maar 10cm extra het is het geld zeker waard! Onderweg was het aldoor helder weer en hebben we kunnen genieten van het mooie uitzicht vanuit het vliegtuig.

Na het vertrek op Schiphol waren we in 10 uur op SFO international, gelukkig hadden we een snelle douane en omdat we redelijk voorin het vliegtuig zaten waren we als één van de eerste er door heen. Dit scheelt toch al snel een hoop ergernis!

Al onze bagage was aangekomen dus zaten we al snel in de monorail richting het Car Rental station! Iets ging niet helemaal goed bij Hertz, dus na 1,5 uur hadden we dan eindelijk onze Grand Caravan Minivan.

Union Square
Union Square

Auto ingepakt en direct door naar ons hotel in San Francisco, Het Hotel Berefords arms, ligt op slechts 3 blokken van Union Square en is prima voor 1 nacht, omdat het toch vaak redelijk cool is in San Francisco is een airco niet echt altijd nodig en in veel gevallen slaap je de eerste nacht toch.. ja anders..

IMG_8485
Columbus avenue, dan vervolgens richting Pier 39 (waar helaas de zeehonden niet aanwezig waren), om bij Pier 41 een taxi weer terug te nemen naar ons hotel.

De eerste dag is altijd vermoeiend en met een 10 uur durende vliegreis achter de rug was het om 21:00 uur tijd om onze ogen te sluiten.

 

 

 

[map type=”hybrid” autofit=”1″] [pin]Union Square , San Francisco[/pin] [pin]pier 39, san francisco [/pin] [pin]2 Geary St San Francisco, CA 94108 [/pin] [pin]transamerica piramid, CA 94108 [/pin] [pin]columbus boulevard, san francisco [/pin] [/map]