Voorpret voor reis Deep South

voorpretNa 20 jaar weer een road-trip naar the USA, heerlijk, we hebben er zin in. Onze voorbereiding bestaat oa uit een bezoekje aan Landschap, dé reiswinkel in Eindhoven, daar hebben ze kaarten en reisgidsen van alle landen in de wereld. Met 3 kaarten en een reisgids weer naar huis. Het is nu voor ons ook duidelijk dat dit gedeelte the Deep South genoemd wordt. Oh, da’s handig, er bestaan al routes, dat scheelt weer een boel werk. Muziek wordt iig de rode draad. Country, Blues, Rock en Jazz. Liefst live!

Dan zoek je op internet en kom je Nick & Simon tegen, niet echt ons genre, maar wel een boel aanknopingspunten, dus toch maar even uitzending gemist kijken. Toch wel leuke gasten, maar fan worden we niet. We hebben weer van alles om op ons lijstje te schrijven, dat steeds langer wordt. We hebben afgesproken om niet alles van te voren te plannen. Graceland, Mardi gras, Ground Zero Blues Club, Jack Daniels en een sportwedstrijd staan hoog op ons lijstje. Maar ook een boottocht door de “Swamp”, de Natchez Trace Parkway zit in de planning. Tot nu toe hebben we alleen de vlucht geboekt. Binnenkort de auto, en de 1e overnachting.

Maar ook Texas en Florida staan op de planning, we landen immers in Houston, dus als je daar toch bent…. En Florida voor het zonnetje, we willen natuurlijk wel met een mooie “tan” naar huis. Maar we zien wel als we daar zijn, we willen vooral een fijne relaxte vakantie hebben, met genoeg ruimte voor spontane acties.

De voorpret is in volle gang!