Yeah! Morgen gaan we.

Eindelijk, morgen gaan we naar Schiphol. Met de trein, we worden weggebracht want onze auto (Fiat Barchetta) is zo klein, daar past niet alle bagage in. Omdat we vrijdagmorgen al om 10.00 vliegen, overnachten we op Schiphol. Citizen M is een prima hotel, vlakbij de vertrekhal. Zo zijn we al vaker onze reis gestart, wel zo relaxt. Vanuit bed ’s morgens nog even kijken of er vertraging is. Op Schiphol nog even een ontbijt om wat tijd te doden en dan vliegen. We zijn nu nog druk bezig met inpakken, een paar boeken mee voor onderweg, lekker muziekje op de iPod, fototoestel, tablet mee, geld, paspoorten, papieren. Niets vergeten. Vandaag nog even naar mijn ouders, laatste boodschappen doen, nog even snel een wasje draaien (want dat shirt wil ik toch ook mee) kortom, nog even alle laatste dingen regelen.

morgen gaan we weg!We zijn erg benieuwd naar de auto, we hebben een Toyota RAV4 gehuurd, wel wat duurder, maar omdat we ook ruim 2½ week gaan toeren zitten we er natuurlijk ook veel in, en dat is wel zo comfortabel. Bij Navigatie-Huren.nl hebben we, jawel, de navigatie gehuurd. Deze hebben we gisteren al binnen gekregen, en na de vakantie gaat ie weer retour. Dit alles voor een heel schappelijk prijsje. Toch handig om meteen een goede navi te hebben met de laatste update. Hoewel we vooral op de kaarten zullen kijken (dan heb je toch meer inzicht waar je bent geweest) is het wel gemakkelijk om het laatste stukje naar het hotel/motel/B&B te rijden.

Ondertussen hebben we ook wat adresjes gevonden om te slapen, omdat wij zelf ook een B&B hebben, gaat onze voorkeur dan ook uit om in de USA te slapen in verschillende B&B’s. Altijd leuk om ideetjes op te doen en ook om ervaringen met de gastheer/vrouw uit te wisselen. Maar ik heb wel gezien dat de prijzen van B&B’s in Amerika veel hoger liggen dan hotels/motels. Dat is hier in Nederland wel anders. Eens kijken of ze daar in de B&B’s ook meer te bieden hebben dan hier. Ben heel benieuwd.

Kortom, wij zijn er klaar voor!